Ouders en school

Ouders en verzorgers maken deel uit van het schoolleven. Wij waarderen het bijzonder als u binnen de school actief wilt zijn en uw steentje bij wilt dragen. Veel activiteiten zijn alleen mogelijk wanneer er voldoende hulp is.

U kunt bijvoorbeeld denken aan:

• lid van de Medezeggenschapsraad;
  • lid van de Evenementencommissie;
  • hulp bij het vervoer van de kinderen bij activiteiten;
  • hulp bij het overblijven;
  • hulp bij activiteiten en festiviteiten;
  • deelname aan werkgroepen, zoals PR-groep, hoofdluiscontrolegroep, webgroep

Contacten met ouders
Een goed contact met ouders vinden wij erg belangrijk. Wij gebruiken hiervoor de volgende communicatiemiddelen:

• Tweewekelijks nieuwsbulletin: “Onder de Rieten Kap”
  • De website, facebook en twitter
  • Aan het begin van ieder schooljaar organiseren wij per groep een startgesprek, met ouder, kind en leerkracht. Doel is elkaar beter te leren kennen.
  • Oudergesprek: voor de kleuterroepen organiseren wij twee keer en in de groepen 3 t/m 8 drie keer per jaar een oudergesprek. U kunt dan met de leerkracht spreken over de vorderingen van uw kind.
  • Algemene ouderavond: een keer per jaar
  • Persoonlijk gesprek: in overleg zijn wij altijd bereid om na schooltijd tijd voor u vrij te maken
  • Online schoolgids.