Kennismaken

Een kennismakingsafspraak maken?

U weet het natuurlijk. De scholen zijn op dit moment gesloten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Uiteraard zijn wij wel telefonisch bereikbaar. Bent u op zoek naar een basisschool voor uw kind dan kunt u het kennismakingsformulier invullen. Onze directeur neemt dan per mail of telefonisch contact met u op om alvast -op afstand- kennis te maken. Zodra dit weer mogelijk is nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek op school.

Bent u na het bezoeken van deze website nieuwsgierig geworden? En wilt u ook eens een bezoek komen brengen aan onze school? U bent van harte welkom wanneer de scholen weer open gaan!

Neem contact op met  onze directeur, Petra Bos, via telefoonnummer 06-15110594. Wij maken u graag wegwijs op onze school wanneer deze weer open gaat. Wanneer uw kind bijna 4 is zal de leerkracht alvast contact met u opnemen voor een telefonische kennismaking. Na het gesprek kan uw kind alvast meedoen met het huiswerk dat de andere kinderen ook krijgen.

 

  • Voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om een datum in te plannen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delen via