Nieuwe ouder

Wordt uw kind binnenkort 4 jaar? Of staat u op het punt te verhuizen naar Apeldoorn? En wilt u weten of De Rietendakschool past bij uw zoon of dochter? Dan bent u hier op het goede webadres!

Schoolgids online

Op deze site kunt u alle informatie over onze school vinden. Om het vinden van actuele en relevante informatie voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij de traditionele schoolgids vervangen door een online schoolgids waar u over alle onderwerpen die u als ouder over onze school wilt weten of nalezen. In de online schoolgids vindt u alle informatie die in een schoolgids thuishoort. Na het intypen van een bepaalde zoekopdracht krijgt u eenvoudig alle gevonden zoekresultaten te zien.  Natuurlijk kunt u ook het algemene zoekvenster van onze site gebruiken om informatie te zoeken.

Kennismaken?

Bij ons op De Rietendakschool staat voor ieder kind de deur open. Wilt u een kijkje nemen op obs De Rietendakschool samen met uw zoon of dochter? U en uw kind zijn van harte welkom! Neem contact op via het kennismakingsformulier of belt u met directeur Petra Bos voor een afspraak op telefoonnummer 055 533 19 73.

Delen via