Nieuws uit groep 4

donderdag 27 mei 2021

Vorige week zijn de leerlingen in groep 4 begonnen met de eerste boekbesprekingen. Dit was nog wel spannend, maar wij hebben al mooie boekbesprekingen gezien. Een mooie voorbereiding op de hogere groepen. Het is leuk om te zien hoe goed deze boekbesprekingen worden voorbereid en de leerlingen hebben ook leuke boeken uitgekozen. 

Op ons doelenbord hebben we een nieuw doel staan: “Ik weet wat mijn talent en het talent van andere is.” We hebben al mooie gesprekken gehad over de talenten van de leerlingen, zowel klassikaal als individueel.  

De komende weken zullen wij in de groep ook nieuwe rekenmethodes uitproberen en daar de beste voor onze school. De nieuwe methode wordt er één op papier en niet meer op de Snappet. Hierdoor moeten de leerlingen meer op papier rekenen en krijgen ze beter inzicht in hoe een som uitgerekend moet worden. 

Gistermiddag hebben we een leuke bioscoopmiddag gehad, bijna alle leerlingen waren hierbij. De film, “Brammetje Baas” is met veel plezier bekeken. De evenementencommissie heeft ons goed verwend met drinken en wat lekkers. 

Sinds deze week hebben wij ook twee nieuwe gezichten in de klas. Meester Ahmed loopt elke maandag en dinsdag stage lopen en Wiame is een nieuwe leerling in de klas. Wij heten meester Ahmed en Wiame welkom en een fijne tijd op de Rietendakschool. 

Volgende week vrijdag is onze stagiaire, juf Amanda, voor het laatst. Zij sluit haar stage hier positief af en we gaan er een leuke laatste week van maken.

Delen via