• De Rietendakschool

Meedoen met mooie projecten.

• De Rietendakschool

Lekker buiten spelen

De Rietendakschool

Openbare basisschool De Rietendakschool staat midden in de gezellige wijk, de Metaalbuurt. De wijk grenst aan de nieuwe buurt het Monument. De school zelf is gevestigd in een monumentaal pand met een fraai rieten dak. Daaraan heeft de school ook zijn naam te danken. De school is een moderne school. We gebruiken in alle klassen moderne touch screens. In de groepen 4 tot en met 8 heeft ieder kind de beschikking over een eigen tablet, die tijdens de lessen intensief wordt gebruikt.
Natuurlijk gebruiken we daarnaast moderne “papieren” lesmethodes.

Op onze school is er tijd en aandacht voor ieder kind. Leerkrachten en kinderen gaan met elkaar om volgens de Kanjermethode. De leerkrachten zijn hiervoor speciaal getraind en onze school is een gecertificeerde Kanjerschool.

Bijna naar groep 4!

vrijdag 19 juli 2019

Groep 3 Vorige week hebben we met elkaar genoten van een hele leuke juffen- en meesterdag. We hebben gedanst en gezongen, spelletjes gedaan en samen met groep 4 deden we bingo. Wat knap dat ze alle getallen al zo goed kenden. Gelukkig hielpen de kinderen van groep 4 ons goed. De zomervakantie breekt bijna los.

Meester – en juffendag

woensdag 17 juli 2019

Op vrijdag 12 juli hadden op de hele school een meester – en juffendag. Op het plein werden alle leerkrachten toegezongen en daarna werd er in alle klassen leuke spelletjes gespeeld en kregen de kinderen wat te drinken en te eten en een lekker ijsje. In groep 5 t/m 8 werd het levend ganzenbordspel gespeeld

Street Jump Apeldoorn