rietendakschool
nieuwsbrief De Rietendakschool | december 2021

Agenda

20 jun

Studiedag

21 jun

Sterrenshow

28 jun

Rapport mee

1 jul

Faculatieve oudergesprekken

3 jul
t/m
5 jul

Kamp groep 8

christmas-season-6838066_1280 (1)

De kleutergroep

Beste ouders,

Een abrupt einde voor de kinderen nu zij volgende week extra vakantie hebben gekregen.
Vandaag waren alle kinderen op school en hebben we toch nog een gezellige kerstmiddag gehad. De kinderen zagen er zo mooi uit en hebben zeker genoten van de lunch met als extra patatjes en een snackje. Graag hadden we nog wat meer kunnen spelen en werken rondom het thema kerst. Het is wel een drukke maar ook zeker een hele gezellige tijd. Volgend jaar beter hopen we. Wij wensen jullie hele fijne feestdagen toe en alle gezondheid en geluk voor 2022!

Hartelijke groet van alle juffen.
chicken-nuggets-246180_1280

Nieuws uit groep 5

Dag allemaal, nog 1 dag en dan sluiten de scholen helaas een week eerder dan gepland. De leerlingen krijgen volgende week geen online les. Ze krijgen morgen wel allemaal een pakketje mee met werk wat ze mogen maken. Hierbij zit ook een planning, deze kunnen ze volgen om het werk goed te verdelen. U krijgt hierover ook nog een mail.

Vorige week hebben we met een gezellig mint high-tea het blok van Engels over food and drinks afgesloten en vandaag hebben we genoten van een lekker kerstlunch. Wat smaakte het allemaal weer goed. Vanmiddag hebben we de kerstviering afgesloten met een leuke kerstfilm.

Deze week hebben wij met de kanjertraining gekeken naar de talenten van elkaar. We hebben deze talenten bij elkaar in een talentenster geschreven. Deze sterren worden opgehangen in de klas. Hierdoor krijgen we inzicht in elkaars talenten en kunnen we elkaar ook beter helpen.

Ik wens u alvast fijne feestdagen, een goed uiteinde van 2021 en een gezond en gelukkig 2022

Meester Tim
british-tea-4567946_1280

En dan toch...

De kerstvakantie wordt verlengd met een extra week. Dat betekent dat we deze week zoveel mogelijk moesten afronden. De kerstlunch moest naar voren geschoven worden, maar gelukkig is dat gelukt. Wat hebben de kinderen genoten. Bedankt lieve ouders die deze lunch mogelijk hebben gemaakt!

Na de lunch hebben we heerlijk kunnen uitbuiken onder het genot van een mooie kerstfilm. Morgen kijken we deze film af, maar dan lekker in de pyjama/onesie/joggingpak! De kinderen mogen ook een knuffel meenemen.

Morgen krijgen de kinderen nog wat kerst en oefenmateriaal mee naar huis en u weet op www.meestermichael.nl kunt u van alles vinden als het gaat om extra oefenen.

Hopelijk blijft u allemaal gezond en kunt u alsnog een fijne kerst en oud en nieuw met elkaar vieren!

Wij wensen u een hele fijne vakantie toe! Tot in het nieuwe jaar!

Juf Jelse en juf Monique en meester Thomas
popcorn-3912111_1920

Het laatste weekje voor de vakantie in groep 7/8

Helaas kregen we dinsdag het bericht dat we een week eerder met vakantie moesten.
Dat betekende snel schakelen en kijken dat we alle leuke dingen wat eerder konden plannen.
Gelukkig is dat allemaal gelukt en hebben we vandaag een erg gezellige dag gehad.
We hebben onze glazen afgemaakt, een kerstbakje gemaakt en gezellig met elkaar gegeten. Dank voor de ouders die dit zo snel nog hebben kunnen regelen. U ziet dit alles terug in de komende klassenvideo.

We hebben de kinderen een boekje en een planning meegegeven voor komende week.
Daarin kunnen de kinderen die willen oefenen voor hun niveau/advies of die gewoon wat opdrachten van bepaalde vakken willen oefenen, mee aan de slag. Dit is natuurlijk geen verplichting, maar wel een gewenste opdracht die we meegeven.
Dit boekje nemen de kinderen de maandag na de vakantie weer mee naar school, zodat we ook daar nog op school mee kunnen oefenen en bespreken qua cito-vraagstelling.

Kijkt u vandaag of morgen nog even op onze socials? De kinderen hebben een speciale kerstgroet voor u als ouder ingezongen.

Wij wensen u en familie fijne en vooral gezonde dagen toe!
Fijne vakantie!

Liefs , juf Naomi en juf Linda
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.
Uitschrijven
Een afbeelding van...