Pauzes

Leerlingen in de groepen 3 t/m 8 hebben pauze van 10.15 u. tot 10.30 u.
Voor de  pauze eten de leerlingen samen in de klas. Tijdens het fruit eten leest de leerkracht voor in de groepen 1 t/m 8. In het kader voor gezonde voeding verzoeken wij u verantwoord eten en drinken mee te geven.
Ook in de kleutergroepen is vóór het buiten spelen aandacht voor eten en drinken.

De lunchpauze is van 11:45 u. tot 12:15 u. De school hanteert het continu rooster. Leerlingen nuttigen hun lunch op school.

De leerlingen eten gezamenlijk met hun leerkracht in de klas. Daar leest de leerkracht voor of kijken de leerlingen een educatief filmpje. Daarna gaan de leerlingen van groep 1 t/m 8, gezamenlijk naar buiten. Op het plein is de pleinwacht aanwezig tijdens de beide pauzes. Bij slecht weer blijven de leerlingen binnen.