Tijdelijk nieuwe directeur op de Rietendakschool

donderdag 18 oktober 2018

Enkele weken geleden is er een nieuwe tijdelijk directeur op school gekomen. De vorige directeur is op een school gaan werken waar ze heel graag wilde zijn en dat is gelukt. Nu dus de zoektocht naar een nieuwe directeur voor onze school. Er is een commissie samengesteld die hiermee aan de slag gaat. We hopen dat dat gauw gaat lukken. Tot die tijd is Alex Verdam de nieuwe directeur. Hij heeft heel veel zin om leiding te geven aan de school. Zijn motto is: ‘Alleen ga je snel, maar samen kom je verder!’ Daarmee gezegd dat je samen ‘school’  bent. Kinderen, leerkrachten, ondersteunend personeel en ouders. Je hebt elkaar heel erg nodig om een goede school te zijn. Zijn eerste ervaring met de school: De Rietendakschool is een heerlijke school met fijne leerlingen, betrokken ouders en een super gemotiveerd team. Er gebeuren mooie dingen op de Rietendakschool. Alex Verdam wil samen vorm geven aan een school die als maar beter wil worden in het geven van goed onderwijs!