Talentenspel groep 5/6

dinsdag 4 juni 2019

Op dinsdag 28 mei kregen de kinderen van groep 5/6 een gastles over hun talenten. Dat werd gedaan in de vorm van een spel. Zo konden de leerlingen zien waar hun talenten lagen. De les ging uit van het Kids College Apeldoorn. Dat is een weekendschool waar kinderen zich voor kunnen opgeven. De lessen zijn op zondagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur. Het is voor kinderen van 10 t/m 14 jaar. Het zijn 24 lessen per jaar en je mag 4 lessen missen. Tijdens de lessen ga je kennismaken met interessante mensen uit het bedrijfsleven en zo leren leerlingen hun talenten ontdekken en weten ze beter wat hun vervolgopleiding zou kunnen zijn. Op donderdag 27 juni gaan we van 12.30 tot 14.15 uur, naar het Zwitsalterrein en daar is een beroepenmarkt. De kinderen krijgen twee workshops die aansluiten bij de talenten van de leerlingen.

Bekijk hier het fotoalbum.