Sinterklaasfeest in groep 4

donderdag 6 december 2018

Wat was het een spannende dag! Zou de goede Sint wel komen? En of hij kwam, hij kwam zelfs met de politiebus met zwaailicht. Er was 1 probleem, er was 1 piet zoek. Piet Roberto was naar de kapper gegaan om zijn haren netjes te maken voor de Rietendakschool.  En toen was hij weg. Wat zou er aan de hand zijn?  Uiteindelijk hebben de kinderen gezocht. Ze hoorden wel geluiden. Piet Roberto zat verstopt in de kast. Hij schaamde zich, zijn haar was rood geverfd. Uiteindelijk heeft hij geleerd zich niet te hoeven schamen. Groep 4 heeft toneelstukjes, dansjes laten zien aan Sint. Aan het einde van de ochtend kwam Sint nog in de klas en kregen we cadeautjes. We hebben de Sint ook nog een liedje laten horen met de boomwhackers.

Bekijk hier het fotoalbum.