Op bezoek bij Kinderboerderij Laag Buurlo

vrijdag 28 oktober 2016

Op bezoek bij Kinderboerderij Laag Buurlo

Van je hieperdepiep HOERA…….het was dierendag voor ons allemaal op de kinderboerderij Laag Buurloo in Zevenhuizen. Het was even gepuzzel met de auto’s, maar gelukkig kwam alles goed. Samen met de ouders en de Hummels van de peuterspeelzaal  waren we te gast bij de dieren en de speeltuin. Ontvangen met een kop koffie voor de juffen en daarna natuurlijk een rondje op het paard. Spannend en erg leuk! Het zonnetje scheen en we zagen de eendjes, het hangbuikzwijntje, de kippetjes, de duifjes en natuurlijk de speeltuin! Want dat is en blijft erg aantrekkelijk. Leuk dat de ouders met de Rakkers en de Rekels (die uit enthousiasme alle kanten op willen) met de kinderen gingen ontdekken. Voor het knorrende maagje was ook gezorgd en leuk dat er gezonde versnaperingen waren. Kortom een leuke en gezellige ochtend. Dank voor jullie hulp en hieperdepiep hoeraaaaaaaa……!