Nieuws uit groep 3/4

maandag 21 november 2016

Nieuws uit groep 3/4

Sinterklaastijd achter de rug . Het begon met de brief van Sinterklaas en de roet Piet . Er was een hele mooie pakjes kamer gemaakt door Sint en Piet. Er lagen super cadeautjes . De kinderen mochten hun voorkeuren opgeven. En toen Sint op school kwam  in een mooie Citroen DS en piet op de motor ging het Rietendak eraf. Wat een grandioos feest. Gr. 3/4 heeft een gymnastiek- voorstelling gegeven. Iedereen was onder de indruk. Zoals gewoonlijk waren de rommelpieten weer bezig geweest!!! Gelukkig lagen er wel allerlei lekkernijen en het allerbelangrijkste mooie cadeaus. Ondanks alle Sintperikelen werkt gr. 3/4 keihard in hun taal/rekenen en schrijfschriften. En natuurlijk gr. 4 met hun tablet. De juffen zijn trots op de kanjers van groep 3/4.