Nationale Buitenlesdag – Teamwork at its best!

woensdag 11 april 2018

Hoe leuk is het om op een mooie lentedag buiten aan het werk te gaan in plaats van in de klas? 10 april was Nationale Buitenlesdag, uitgerekend dag om lekker buiten te lessen. De moestuinbakken lagen al lang klaar om in elkaar gezet te worden, dus het team hoefde niet lang na te denken over wat ze op deze dag wilden doen. Al spelenderwijs gingen de leerlingen aan de slag om gaten voor de bakken te graven. Het in elkaar zetten van de bakken was ook nog een leuk klusje, evenals de bakken met moestuinaarde vullen en de zaadjes zaaien. Lekker geoorloofd vies worden, dus!! Maar ook klusjes waarbij samenwerken echt nodig was om aan het einde van de dag klaar te zijn.  Mooi weer erbij en gezellig met elkaar aan de slag – zo kwamen de leerlingen en leerkrachten de dag prima door!

Radio Apeldoorn is op bezoek geweest!! Luister hier naar het verhaal van meester Jesper!

Kijk hier de fotoalbum! Buitenlesdag