Landenproject groep 5/6

zaterdag 3 juli 2021

Op vrijdag 2 juli 2021 hebben de leerlingen van groep 5/6 de afsluiting van het Landenproject gehad. Er waren 6 groepen van 5 leerlingen en elke groep had een ander land. De kinderen hebben er enkele weken aan gewerkt en de resultaten waren geweldig. Elke groep gaf een korte presentatie over het desbetreffende land. De landen waren: De Verenigde Staten, China, Spanje, Italië, Frankrijk en Nederland.  Van elk land werden heerlijke gerechten geserveerd. De klas werd omgetoverd in een Internationaal restaurant en alle leerlingen mochten de gerechten van elkaar proeven. Ook de leerlingen van groep 7/8 kwamen nog even langs. Het was een mooie afsluiting van de feestweek die in het teken stond van het 100-jarig bestaan van de Rietendakschool!

Bekijk hier het fotoalbum.