Koningsspelen 2018

zondag 22 april 2018

Koningsspelen 2018

Vrijdag, 20 april was in de kader van de Koningsspelen! De kinderen begonnen met een warming up op “Fitlala” van Kinderen voor Kinderen. Eva, Senna, Sulaf uit groep 6 hadden het dansje super goed ingeoefend en deden het voor. Na het dansje gingen we lekker ontbijten in de groepen. Met een goed gevulde buik begonnen we aan de Koningsspelen.  Er werd hard gerend tijdens de estafette, snel gestept bij de stepjes race. Kinderen bouwde er op los tijdens het dozenspel. Een partijtje basketbal mocht niet ontbreken en tijdens het zaklopen waren de kinderen super fanatiek. Sjoelen was ook erg favoriet , de stenen vlogen over de baan. Ondertussen konden de kinderen water drinken en we sloten gezamelijk af met een heerlijk waterijsje. We mogen terugkijken op een geslaagde en gezellige ochtend!

Kijk hier voor de fotoalbum! Koningsspelen 2018