Bijna naar groep 4!

vrijdag 19 juli 2019

Groep 3

Vorige week hebben we met elkaar genoten van een hele leuke juffen- en meesterdag. We hebben gedanst en gezongen, spelletjes gedaan en samen met groep 4 deden we bingo. Wat knap dat ze alle getallen al zo goed kenden. Gelukkig hielpen de kinderen van groep 4 ons goed.

De zomervakantie breekt bijna los. Er is ontzettend hard gewerkt door de leerlingen. Deze week heeft iedereen zijn/haar gemaakte werkjes meegenomen naar huis. We hebben de lokalen netjes opgeruimd zodat we naar de vakantie goed kunnen beginnen. Met de start van het nieuwe schooljaar begint groep 4 op 16 september ook met de taalklas. Dit gaat 2 x in de week plaatsvinden voor de leerlingen waar we een gesprek mee hebben gevoerd.

We willen alle ouders en kinderen heel veel plezier wensen in de vakantie. En hopelijk zien we jullie na de zomervakantie op maandag 2 september gezond en goed uitgerust terug op school.