Nieuws uit groep 4/5

donderdag 1 december 2016

Nieuws uit groep 4/5

Wat was het een leuk Sintfeest woensdag 23 november jl. De kinderen hebben genoten en de Sint en zijn Pieten ook van de kinderen. Esmee Dakkus heeft erg mooi voorgelezen. Dilayla en Luke hebben met de juf hun volleybal skills laten zien. En Cornelis deed een trucje met de voetbal. Joey vd Vorst legde de Sint heel duidelijk uit hoe het allemaal werkt met de pokomon kaarten. Na het feest kwam Sint nog even in de klas om een groepsfoto te maken. De pieten deelden ook nog cadeaus uit. Het was een fantastische ochtend!
Groep 5 is afgelopen dinsdag naar de ASK geweest en hebben de voorstelling “Robin Hood en het verdwenen goud” gezien. Wat een knap staaltje toneelspel en zang! Als klap op de vuurpijl kwam de burgermeester de cast in het zonnetje zetten. Zij kregen de zilveren erepenning.
Groep 5 heeft twee weken geleden lootjes getrokken. Zij zijn druk met een mooie surprise en een gedicht voor elkaar. Vandaag, 5 december, wordt het Sinterklaasfeest in de groepen 5 t/m 8 gevierd. Groep 4 van juf Monique en juf Barlia zal die ochtend opgevangen worden door juf Annemarie.