Beroepenmarkt groep 5/6

zaterdag 29 juni 2019

Op donderdag 27 juni zijn we met groep 5/6 naar het Zwitsalterrein geweest voor de jaarlijkse Beroepenmarkt. Op school hadden de kinderen een talentenspel gespeeld, waaruit de talenten van de kinderen naar voren kwamen. Twee van die meest voorkomende talenten werden er uit gepakt en daar kregen de leerlingen een workshop over. De volgende workshops werden er gegeven door verschillende coaches: Journalist/cameraman, politieagent, topsporter, muzikant, showmaster, kunstenaar, fashion fan, kok, natuurvriend, dierenambulance, EHBO, klusser, computerexpert, leraar en activiteitenbegeleider. Deze markt werd georganiseerd door het Kids College Apeldoorn. Kinderen die hun talenten verder willen ontwikkelen kunnen zich bij mij aanmelden. (meester Edwin) Om op zondag gratis les te krijgen gericht op de praktijk! Verdere informatie kan je terug vinden op de website van het Kids College Apeldoorn.

Bekijk hier het fotoalbum.