Scholierencross 2019

zaterdag 16 maart 2019

Op zaterdag 16 maart hebben we als school meegedaan met jaarlijkse Scholierencross, georganiseerd door Accres Sportstimulering, op het middenterrein van Orderbos. De ochtend begon al goed. De partytent had zijn beste tijd gehad en was niet op te zetten. We konden gelukkig samen de tent van obs de Eendracht gebruiken. Hiervoor ons dank. Om 13.00 uur begon het spektakel. Alle kinderen hebben ontzettend hun best gedaan en prima gelopen. Juf Annemarie en juf Petra kwamen ook nog kijken, dat was heel tof.  Niek was de beste van de school en behaalde de vierde plaats!!! Alle kinderen kregen na afloop een appel en iets lekkers te drinken van de Evenementencommissie. We bedanken Dennis van Lohuizen nog extra voor al zijn goede hulp.

Bekijk hier het fotoalbum.