Dansvoorstelling groep 1 en 2 in de Gigant

zaterdag 9 februari 2019

Maandag 4-2 zijn de kleutergroepen naar een dansvoorstelling geweest in Gigant. Deze voorstelling werd georganiseerd door Markant en is onderdeel van het kunst en cultuurmenu dat alle scholen  aangeboden krijgen van Leerplein055.
Onze kleuters mochten helemaal vooraan zitten in de filmzaal van Gigant en de keken naar de voorstelling ‘Sprook’.
Prinses Ismelda had geen vriendjes om mee te spelen en voelde zich eenzaam in het grote paleis.
Ze pakte haar reiskoffer in en ging op pad. Onderweg kwam ze veel mensen tegen, maar ze wilden of konden om verschllende redenen geen vriendje met haar worden. Alle mensen die ze tegenkwam dansten prachtig voor haar. Zo zagen we een we een buikdansgroep, een kabouterdans, een schoonmaakdans, een mooie doekendans en zo nog meer.
Uiteindelijk vond de prinses een robot vriendje die een robotdans voor haar deed. Dit vriendje mocht mee naar het paleis en zo was de prinses niet meer eenzaam.
Tot slot kwamen alle dansers nogmaals op het podium en mochten alle kinderen in de zaal meedansen. Alle dansjes hadden ze al een keer op school geoefend tijdens een dansworkshop